....
   
 


Поштовани родитељи,

У циљу поштовања безбедносних и превентивних мера, ваш боравак у просторијама школе морамо свести на минимум. Молимо вас да сарадњу са одељењским старешинама обављате телфонским разговорима, преко Вибер група, мејла или Гугл учионица.
Уколико је неопходно да имате непосредну сарадњу са одељењским старешином или предметним наставником, молимо вас да унапред закажете разговор. О својој намери обавестите одељењског старешину и добићете термин од 16:30 – 18:00 часова, дана када је наставник на располагању по утврђеном распореду термина за сарадњу.
Срдачно,
Директор школе
Биљана Радосављевић

 

Поштовани ученици, родитељи, сарадници и пријатељи школе
У нашој школи препознајемо, подржавамо, и промовишемо успешне ученике и наставнике. Својим Развојним планом Школа је планирала да у наредном периоду изда публикацију о онима по којоима смо познати у граду и на међународном нивоу.
Молимо Вас да нас у томе подржите и помогнете да дођемо до оних који заслужују да се нађу у Билтену. У нашем насељу, у Вашем комшилуку живе (или су живели) они који су на најбољи начин промовисали углед школе, Белих Вода, Београда, Србије. Можда су отишли из наше земље, али су ту њихови родитељи, баке, деке.
Покушајмо да заједно дођемо до оних најбољих, најуспешнијих бивших ученика који су се доказали у области науке, културе, спорта.
На е-mail школе напишите њихова имена, податке које имате, контакт, било шта што би нам помогло да дођемо до њих и направимо причу о њима.
Испред Тима за праћење и промоцију успешних ученика и наставника
Биљана Радосављевић, директор школе

 Обавештење за родитеље будућих првака: Поштовани, због актуелне епидемиолошке ситуације родитељски састанак за родитеље који су заинтересовани за продужени боравак одржаће се крајем августа. Тачна датум и време ћемо објавити на сајту и на улазу школе. До тада вас молимо да у школу доставите потврде о запослењу оба родитеља, радним данима од 8 до 16 часова. Уколико сте у могућности, можете потврде послати на мејл школе. Сва додатна питања можете поставити директору школе на мејл osnovnaskola@miroslavantic.edu.rs