....
   
 


Посета „Кидс фесту“
Била сам на „Кидс фесту“ са одељењем. Ишли смо да би уживали. Тамо смо радили свашта занимљиво. Певали смо и маскирали се бојама за лице. Ја сам била зека, а неки моји другари су били страшни вампири. После смо правили жабице и гледали филм о симпатичном бику Фердинанду. Мени се највише свидела радионица где су биле змије, бубе и тарантула.

Ива Ступин 2-5

О кидс фесту
Били смо у Комбанк дворани. Мало смо дуже чекали да уђемо али нема везе. Никад се нисам оволико забавила. Највише ми се свидело цртање по лицу и прављење папирних жабица. Гледали смо смешан филм „Фердинанд“. То је филм о једном бику. Кад је Фердинанд био мали побегао је са фарме па га је пронашла једна девојчица. Она га је гајила. После неколико година Фердинанд је порастао и постао много јак. Филм ми се свидео. Када смо се враћали неки људи су се чудили јер смо били маскирани.
Кидс фест је био забаван и волела бих да идем још једном.

Оливера Војновић 2-5

У среду, 17.10. 2018. године одељења 2-2 и 2-5 са учитељицама Оливером Ранковић и Драганом Пејчић, били су на Фестивалу филмова за децу "Кидс фест" у Комбанк дворани у организацији школе. Ученици су учествовали у различитим едукативним радионицама, разговорали и гледали филм о безбедности деце и одгледали филм "Фердинанд".
Угостио нас је дневни лист "Политика" и дечја страна листа.
Ученици су уживали и вратили се пуни утисака.

Учитељице Оливера и Драгана