....
   
 


Мала позорница

У оквиру пројекта "Мала позорница" у школској библиотеци ученици одељења 3/3 заједно са својом учитељицом Маријом Којић направили су предивно изненађење за своје другаре из продуженог боравка.

Најпре су прваци уживали у пет луткарских представа које су трећаци припремили: "Свитац тражи пријатеља" Су Ју Џин, "Равнотежа" Драган Лукић, "Љутито мече" Бранислав Црнчевић, "Оцене" Гвидо Тартаља, "Три прасета" (адаптација бајке) и најоригиналнији ауторски тескт чланова групе под називом "Сенке". Маштовити трећаци сами су осмислили текст за ову сјајну представу.

Наши гости најпре су уживали у предивним позорницама и луткама које су веома креативно осмишљене. Сваку представу испратио је громогласан аплауз док су првачићи са нестрпљењем ишчекивали нову сцену и нову причу. Након свих изведби другари из боравка гласали су за своју омиљену представу. Наравно да је највеће одушевљење изазвала најоригиналнија представа "Сенке" која је донела магију на нашу "Малу позорницу". На крају су трећаци својим другарима из првог разреда поклонили све позорнице како би могли да се играју у продуженом боравку и да сачувају успомену на ово дивно дружење. Након заједничког фотографисања сви су срећни и весели напустили школску библиотеку спремни за неке нове пројекте и нове сусрете.